FLORYA KEBAB & PIZZERIA

FLORYA KEBAB & PIZZERIA Kebab & Pizza

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 758 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Florya Kebab & Pizzeria. Meer weten? Ontdek meer

20 jun 2022 om 19:05 extra saus was wat weinig voor een bestelde schotel
20 jun 2022 om 8:35 Pizza kwam koud en half uur te laat aan op een zondagavond (22u lijkt me niet een piekmoment)
11 jun 2022 om 0:27 Snelle levering Top gegeten zeker voor herhaling
9 jun 2022 om 22:56 3 kebab besteld, zonder komkommer wegens allergie, blijkt als je eten uitpakt dat er komkommer in zit, belt naar de zaak wordt je afgewimpeld. 1 van de broodjes niet de juiste bestelling, kebab beefstuk gevraagd, doner kebab ontvangen. nooit me
6 jun 2022 om 21:40 heerlijke pizza
6 jun 2022 om 20:54 1u20min vertraging. Toen ik zelf telefoneerde voor informatie waar de bestelling bleef, moest ik maar begrijpen dat het druk was.
6 jun 2022 om 20:00 Evlilik yıldönümünüz hayırlı olsun
2 jun 2022 om 20:05 Zeer tevreden. Nog heel goed warm en zeer lekker ! Een aanrader!!
30 mei 2022 om 0:03 Super lekker
29 mei 2022 om 14:19 Zeer slechte durum, kebab en fritten. Ik had kebab met biefstuk besteld, wat ik ontving was gehakt vlees en zeer zeer slechte vlees (verbrand)!!!!!!. Fritten waren zeker niet vers en waren ook allemaal verbrand! Zeer late levering 90min!
27 mei 2022 om 19:34 Altijd in orde
23 mei 2022 om 21:05 Het eten is meer dan 3 uur later gekomen. De leveringstijd die zij opgegeven hebben was 19h15.