FLORYA KEBAB & PIZZERIA

Recentebeoordeling


3 sterren uit 838 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Florya Kebab & Pizzeria. Meer weten? Ontdek meer

22 jan 2023 om 23:05 Lezen hun opmerking niet bij je bestelling is al een paar keer gebeurd wij wouden geen ajuin op de broodjes en ik wouw een bakje kebab met biefstuk vlees
21 jan 2023 om 22:24 Was maar heel weinig vlees tussen tot bijna niets. En dan bij het leveren nog eens 3x bellen dat niet nodig was geef de mensen eens de tijd om tot de deur te komen om open te doen
18 jan 2023 om 16:05 Het duurde maar liefst 2uur voor ons eten eindelijk arriveerde. Wat ze leverde bleek uiteindelijk ook niet te kloppen
15 jan 2023 om 19:19 Duurt lang ook al woon je dichtbij
8 jan 2023 om 21:46 Heb gevraagd zonder groenten maar er zat overal groenten tussen ! Lever tijd was zeer lang
7 jan 2023 om 19:09 We wonen 1 minuut van florya af eten is helemaal koud en ze stonden bij het verkeerde huis na 2 keer bellen maar voor de rest primaa
2 jan 2023 om 23:42 Het eten was volledig koud en we wonen letterlijk 2 minuut van Florya af. We bestelden een broodje zonder sla en er kregen een heel dun broodje met wat vlees en 3 sla blaadjes ertussen. Mijn geld gaat naar elders volgende keer!
23 dec 2022 om 22:21 Snelle levering
16 dec 2022 om 19:28 Mijn eten was al koud. Ik heb bena een uur staan wachten!
14 dec 2022 om 18:09 Veel betalen voor zeer kleine porties. Heel jammer. Eten was lekker
13 dec 2022 om 17:05 Pizza was cold and not taaty .. very small for 13 eur
3 dec 2022 om 19:57 Om16:20u eten besteld zou om17:15u geleverd worden.Steeds wachten 5x moeten bellen telkens uitleg onderweg en na paar keer bellen nemen ze nog ni meer op. Tenslotte om 19:45u eten pas geleverd. Eten slecht opgewarmd plastiek bakje weg gesmolten…