FLORYA KEBAB & PIZZERIA

Recentebeoordeling


3 sterren uit 819 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Florya Kebab & Pizzeria. Meer weten? Ontdek meer

29 nov 2022 om 8:59 eten was koud, de bezorger heeft een half uur langer rond gereden omdat hij de weg niet kon vinden. Dus eten was koud.
24 nov 2022 om 19:20 Ze lezen hun bestellingen precies niet na. Ze leveren steeds iets verkeerd en het eten was zo goed als koud
18 nov 2022 om 21:10 Verkeerde eten gebracht
15 nov 2022 om 10:00 Was vlugger met levering. En was lekker en ook warm. Dank u.
7 nov 2022 om 17:47 Eten lekker bezorging 30 min later
31 okt 2022 om 22:51 Op de camping hangt een brief uit dat de pizza's aan 6,95€ is.Bestel je die dan krijg je de volle prijs aangerekend. Breng je de mensen in confrontatie met wat op papier staat wordt er dood leuk gezegd dat de prijzen die online staan, de prijzen zi
27 okt 2022 om 20:08 Na bestelling snel een bevestiging gekregen van levering. Daana hebben we nog 40 minuten moeten wachten op de effectieve levering, en die was dan nog niet compleet. Na 15 minuten dan nog het ontbrekende gerecht gekregen, maar geen excuses.
25 okt 2022 om 20:47 Pizza met kip verwacht ik kippen blokjes. Ik heb amper kip geproefd. Bezorger was zeer vriendelijk, maar volgens de app 3 kwartier te laat
15 okt 2022 om 19:17 Sneller geleverd dan aangegecen maar heel lekker
9 okt 2022 om 0:36 Rot slecht helft van de bestelling klopte niet! Ze willen elke euro uitsparen bij grote bestelling ik raad jullie aan hier nooit te bestellen!! Schande voor takeaway
5 okt 2022 om 11:24 Heel lekker!